Nyt hävettää. Omistaja on aika laiska ollut tämän blogin kanssa. Mutta toisaalta eipä me oikein olla mitään treenailtukaan, lähinnä odotellaan kentälle pääsyä :) Lähes päivittäin käydään Rillan kanssa kaupungissa heti koulun jälkeen, kun siellä on eniten menoa: Busseja, ihmisiä jne... Autojen kyttäilystä ollaan aika hyvin päästy eroon, mutta satunnaisesti tuo toki niitä kohdin vielä hyökkäilee. Mutta esimerkiksi bussit ovat neidille jo aivan arkipäivää, eikä niitä pelätä tai kyttäillä. Enemmänkin neiti harrastaa yleistä vetämistä, johon nyt kiinnitän pääpainon treenailuissa.

Eilen käytiin namien kanssa kaupungissa illalla. Otin kontaktissa kävelyä ja aina ennen tien ylitystä perusasennon. Tytsä olikin ihanasti niin kauan, kunnes tyhmältä mammalta loppui namit. Just tällaista typerää toimintaa minulta. Enkö koskaan opi? Se, mikä kuitenkin eniten harmittaa, että muita koiria ei juurikaan lenkeillä näy. Toisin sanoen yhtäkään kunnon ohitustilannetta emme ole päässeet vielä kokemaan. Ei muuta kuin pentukurssille heti, kun se alkaa.

Tokoseuraamista imuttamalla olen alkanut ottaa päivittäin. Käännöksiä ja perusasentoa. Sen neiti tajuaa hyvin, että kun pysähdytään, niin käydään istumaan. Hieno tytsä! Ajattelin paikallamakuuta ottaa vielä tänään ihan lyhyesti.

Tänään otettiin vielä päivällä putken kanssa eteenlähetystä, jonka tuo alkaa osata jo ihan hyvin. Tai siis täydellisesti, halutessaan. Vähän meinaa huomio karata muuhun, kuten esim. lumen syöntiin... -.- Onneksi sitä ei kesällä ole ;) Nyt vaan odotellaan tosiaan noiden kinosten sulamista, jotta päästään kentälle ihan kunnolla. Sitä odotellessa meillä on pääsiäisen tienoihin näyttely Lappeenrannassa, jonne me lähdetään ihan vain harjoittelemaan kehässä oloa ja katsomaan muita koiria. Siinä lyhyesti viime aikojen treenikuulumiset. Kiitos ja hei hei. (: