Huaah, nyt tulee tällaista tylsää sisätreeniraporttia. Tylsää meille ei toki ole ollut, mutta olisihan aina ulkona treenailuista huomattavasti kivempi lukea, ainakin omasta mielestäni... ;) Tänään otettiin taas peruskäskyjä, lähinnä "tule"-, "maahan"-, "paikka"-, "istu"- ja "tassu"-käskyjä ollaan tähän mennessä otettu. Ai, niin ja toki perusasentoakin pikkuisen.

Paikalla Rilla pysyy jo kivasti muutaman metrin päässä, ja saatoin hyppiä ja pomppiakin ihan lopuksi - eli pieni häiriö ei ainakaan vielä murtanut neidin keskittymistä. Istuminen on luonnollisesti kaikista käskyistä varmin, mikä tietysti on hyvä juttu. Luoksetulossa meillä on vielä petrattavaa. Tai uskon sen kyllä tulevan luokseni heti, kun vaan oppii yhdistämään tuon käskyn todella luoksetuloon. Tätä käskyähän tulee käytettyä ihan koko ajan kotioloissakin, joten eiköhän se pian juurru sinne bortsun päähän :)

Tassua aloin ottamaan ihan vaan, koska se Rillalta tulee aina välillä automaattisestikin. Ja tavoitteenammehan on oppia 50 erilaista taitoa, joten tietysti perinteinen tassunanto siihen kuuluu ;) Myös maahan menoa olemme jo harjoitelleet namin kanssa, enkä usko, että Rillan on sitä loppujen lopuksi vaikea oppia, kun tuo meinaa mieluummin maata kuin istua... Perusasentoa ei koskaan voi harjoitella liikaa, joten siksi sitäkin harjoitellaan jo ihan vauvana. Ja varmasti jatketaan vielä monen monta vuotta! ;) Kiirehän meillä ei ole, mutta kivasti nämä treenailut lisää tätä kontaktia, mitä nuoruusiässä on erityisen tärkeää luoda. Ja on tässä toinenkin lehmä ojassa...eli tottakai treenaamme tulevia kisoja silmälläpitäen! ;)