Noniin, nyt tuli tämänkin karvakorvan treeniblogi avattua. Ja neiti on vasta huomenna yhdeksän viikkoa vanha! :) Kävimme tutustumassa Loviisan seudun koirien treenikenttään, kun säät meitä vihdoinkin suosivat (no jaa, ainakaan ei satanut...). Rilla haistelikin uutta aluetta innokkaana, ja voin hyvin pitää sitä vapaana alusta asti.

Otettiin ihan näitä perusjuttuja, istumista, paikallaoloa ja luoksetuloa. Istuminen sujuukin heti ensimmäisellä käskyllä ja hienosti, tämän neiti osaa :) Lisäksi istumista treenattiin toki myös perusasennon muodossa. Paikallakin beecee jo pysyi kiitettävästi, kun matka oli yhdestä metristä puoleentoista metriin ja aika aivan pikkuinen näin aluksi. Luoksetulo on vielä Rillalla käskynä aika vieras, vaikka täytyy kyllä todeta, että siellä kentällä tuo seurasi minua kuin hai laivaa koko ajan. Enemmänkin ongelma oli se, että miten saan toisen jäämään minusta kauas, jotta voisin sitä kutsua ;) Onneksi minulla oli äiti apunani, joka riehaantui myöhemmin myös leikkimään Rillan kanssa.

2034287.jpg

Niinpä niin. Lelut eivät oikein pentua vielä kiinnostaneet. Ihan sama vaikka pallo putosi viereen tai vieri pois päin hurjaa vauhtia. Ihan sama, vaikka mutkittelin "madon" kanssa maata pitkin. Ihan sama, vaikka heitin frisbeetä. :)) Ainoa, mihin tuo nappasi kiinni oli kunnon paksu oksa! Taitaa tämä neiti olla omistajansa kaltainen, sellainen aidon luonnon ystävä... ;) Paljon hauskempaa oli juosta kiinni ihmisiä.

Oikein mukavat treenit olivat siis ensitreeneiksi. Ihan pieniä pätkiä otettiin ja tuo jaksoi keskittyä tosi hyvin. Autossa se vielä vinkui, mutta kotiin mennessämme kun äiti kävi kaupassa ja me odottelimme autossa, otti tuo pienet tirsatkin siellä lattialla. Unet jatkuivatkin heti, kun päästiin kotiin ja tuossahan tuo on kerällä :) <3 Tässä vielä "vahinko", eli vähän vauhdikas makuu vierellä (tätä liikettä emme siis ottaneet! ;))

2034297.jpg