Tänään ajaa hurautimme heti aamusta Helsinkiin, Kaapelitehtaalle pyörähtämään kehässä :) Rilla olikin yökännyt aamunappulansa boksiinsa matkalla, joten tietääpä, ettei jatkossa anna ruokaa niin lähellä lähtöä... Joka tapauksessa tämä oli Rillan ensimmäinen näytelmä, ja jännitin kovasti lapsen suhtautumista suureen ihmis- ja koiramäärään, sekä siihen yleiseen hälinään. Neiti yllättikin kovin positiivisesti! :)

Yllä tunnelmia ennen kehään menoa :) Tosiaan, Rilla suhtautui toisiin koiriin vallan hienosti. Haukkua ei tarvinnut, eikä aristeluakaan juuri ilmennyt. Paikalla oli myös Rillan velipoika Furi, jolle neidin tosin piti vilautella hampaita aluksi... ;) Kaikki uusi oli nopeasti nähty, ja pian tyttö simahti lattialle. Kun tuli meidän kehän aika, oli Rilla lähes umpiunessa jo... :)))

Itse kehässä Rilla ei ollut niin hienosti, kuin treeneissä kehän ulkopuolella, mutta tyytyväinen voin kyllä ehdottomasti olla. Toinen koira ei juurikaan häirinnyt, mutta vähän piti saada haistella... Hampaiden näyttäminen sujui mallikkaasti ja seisominen, jossa kuitenkin piti välillä korjailla asentoa, kuten pennulla tietysti aina joutuu. Meidän luokassamme oli kaksi koiraa, joista Rilla oli sitten toinen hienolla arvostelullaan. :) Arvostelu löytyy tästä.

Tästä on erittäin hyvä jatkaa, ja nytpä tietää, ettei tuo ole mikään mahdoton väenpaljoudessa! :) Kiitokset vielä seurasta Heinille, oli ihanaa nähdä pitkästä aikaa, sekä tietysti onnitteluja Furi-veljelle, joka oli upeasti VSP-pentu! <:) Onnea!