Eilen mentiin taas maneesille, ja Rilla tuli Saran tokotreeneihin tuuraamaan, mustiaisen loistaessa poissaolollaan korvahaavan vuoksi :( Koko halli oli kuitenkin pimeänä, kun menimme paikalle, eikä pihalla ollut auton autoa. Isä jo kaasutteli poislähdön merkiksi, mutta hyppäsimme siskon kanssa kuitenkin autosta pihalle ja menimme varmistamaan, ettei paikalla todella ollut ketään.

Maneesin liukuovi oli kuitenkin auki, ja menimme sisälle. Kaikki esteratsastusesteet olivat pitkin kenttää, ja soitin iskälle autoon, jotta hän tulisi laittamaan valot päälle. Päätimme sitten jäädä maneesille ja päästimme koirat (Rillan ja Finan) juoksemaan ympäri maneesia. Melkoista hippaa ne vetivätkin, ja välissä otin Rillan kanssa muutamaa tokoliikettä. Likkaa ei kuitenkaan juuri kiinnostanut treenailu, joten lähinnä heittelin sille patua ja annoin koirien ravata keskenään.

Jossain vaiheessa tajusin ottaa pimatsun kanssa agikäännöksiä yhdellä hevosesteen tolpalla, jota tytsä sai kierrellä vuoropuolin poispäin- ja sylikäännöksellä. Toinen suunta oli vähän vaikeampi - tosin se johtui itsestäni, huomasin liikehtiväni vähän toispuoleisesti, hyi minua!

Kun sitten vihdoin tajusin olevani maneesissa, jossa ovat myös kaikki agilityesteet, suutahdin itselleni tyhmyydestäni ja yritin korvata menetettyä treeniaikaa hakemalla yhden esteen siivekkeet. Harjoittelu niillä olikin mahdottoman mukavaa, ja käännökset olivat paljon näyttävämpiä ja ennen kaikkea onnistuivat! :) Lopuksi Rilla saattoi jo tehdä kahdeksikkoa yhdistellessämme molempia käännöksiä eri suuntiin. Tässä vaiheessa agiryhmäläisiäkin alkoi jo saapua hallille ja pari uteliasta silmäparia katseli touhuamme. Siivekeparin voisin haluta kotipihallekin - isä on luvannut sellaiset tehdä, mutta täytynee potkia sitä vähän persauksille, että tulosta syntyy ;) Kivaa kuitenkin siis oli ja hyödyllistä hommaa. Rillakin tuntui hahmottamaan kierrot paljon helpommin, kun oli oikeasti joku objekti, johon homma kohdistettiin - siiveke siis. Alla vielä kuva siskolikasta Rillan kanssa.