Nyt en olekaan pitkään aikaan kirjoittanut, kun ollaan keskitytty Rillan kanssa pikemminkin tuohon arkipuoleen (kuten autojen ohituksiin ja hihnakävelyyn). Nyt, kun sillä saralla on edistystä tapahtunut, voimme keskittyä enemmän tähän treenipuoleen.

Otin äsken yläaulassa (onneksi on tilava sellainen!) neidin kanssa hieman perusasentoa liitettynä katsekontaktiin. Kuten olettaa saattoi, Rilla teki oikein ja intensiivisellä katseella. Seuraavaksi hieman seuraamista, jossa sijainti oli pennuksi todella hyvä lyhyellä matkalla, sekä käännös oikeaan ja täyskäännös saatiin tehtyä hyvällä menestyksellä. Paikoillamme otimme vielä vasempaan 360 asteen käännöksen, ja Rilla seurasi tosi hienosti.

Tästä mamma hieman innostui ja leikimme pikkubortsun kanssa. Luvassa oli imrpvisaatiokoiratanssia, jossa käännökset, jalkojen välissä kävely, niiden lomassa pujottelu sekä perus luoksetulo toimivat liikkeinä, joita sovellettiin. Voi jukrat meillä oli hauskaa ja nyt minulla on muuan lahna oven edessä tukkeena niin, etten pääse huoneestani ulos ;)